Lidmaatschap

Cavia en Friends is op dit moment een informele vereniging. We streven ernaar dit in de toekomst om te zetten in een formele vereniging. Hiervoor hebben we een huishoudelijk reglement met statuten nodig. En zal het vastgelegd moeten worden bij een notaris.

Wij proberen om ieder jaar 3 tentoonstellingen te organiseren. Wij zitten vol leuke ideeën. Maar om alles te realiseren hebben we wel geld nodig. Wil je ons steunen word dan nu lid van Cavia en Friends. Als lid steunt u onze vereniging en bieden we u een aantal voordelen. Het lidmaatschapsgeld  gebruiken we om onze informele vereniging om te zetten naar een formele vereniging. Zoals jullie weten moeten we onze keurmeesters uit het buitenland halen. Hier zijn nu eenmaal meer kosten aan verbonden en meer risico’s. De kosten die we maken voor het organiseren van een event willen we zoveel mogelijk dekken met geld dat we krijgen van de inzenders, sponsors en standhouders.

Contributie voor een jaar:
– Senior en jeugdleden:—————€ 10,-
– Combinaties:————————€ 15,00
– Niet leden die mee willen doen aan de rassenkeuring en vrije klasse betalen per keuring een extra bijdrage van €5,-
-Niet leden die mee willen doen aan de knuffelkeuring betalen per dier een extra bijdrage van €0,50

Leden kunnen mee doen aan het verzamelen van punten voor verschillende kampioenschappen. Zo hebben we……
*Cavia en Friends Clubkampioenschap
*CAC en CenF kampioenschap
*Cavia en Friends Knuffelkampioen van het jaar.
Hoe dit werkt kunt u lezen op de pagina Kampioenschappen.

Wil je ons steunen en lid worden van Cavia en Friends? Download dan het inschrijfformulier hieronder en stuur een ingevuld exemplaar naar secretariaat@caviaenfriends.nl Op het eerstvolgende Cavia en Friends Event ontvang je van ons je lidmaatschap pas.

Opzeggen van het lidmaatschap kan via email voor 1 december van het lopende jaar. Bij niet vroegtijdig opzeggen loopt uw lidmaatschap automatische een jaar door.
Het bestuur van Cavia en Friends behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen het lidmaatschap te beëindigen.