Lidmaatschap Cavia en Friends

Cavia en Friends is een informele vereniging. We streven ernaar dit om te zetten in een formele vereniging hiervoor hebben we een huishoudelijk reglement en met statuten nodig.  Zodra we hier meer over kunnen melden horen jullie dat.

Zoals jullie merken zitten we boordevol met leuke ideeën. Maar om alles te realiseren hebben we ook geld nodig.  Wil je ons nu al steunen word dan lid Cavia en Friends. Als lid steunt u onze vereniging en bieden we u een aantal voordelen.

Een lidmaatschap voor Cavia en Friends is € 10. Als u zich inschrijft voor de rassenkeuring of vrijekeuring op een Cavia en Friends Event bespaart u €5 op de inschrijving. Als lid van Cavia en Friends bent u vrijgesteld van een extra bijdrage aan ons event. (Niet leden betalen een toelage van €5 per event).  Cavialiefhebbers die alleen inschrijven voor de knuffelkeuring zijn vrijgesteld van deze extra toelage.

Leden die inschrijven voor de rassenkeuring kunnen CAC punten verdienen. Leden die inschrijven voor de Vrije keuring kunnen C&F Kampioenspunten verdienen. Leden die inschrijven voor de knuffelkeuring kunnen Knuffel kampioenpunten verdienen. Hoe dit werkt kunt u lezen op de pagina CAC, C&F en Knuffelpunten. Op de website komt een Hall of Fame waar als onze kampioenen eeuwige roem krijgen!

Ondersteunende leden zijn ook van harte welkom! U bent niet verplicht om aan een event mee te doen.

Het lidmaatschapsgeld  gebruiken we om onze informele vereniging om te zetten naar een formele vereniging. We willen ook graag een buffer hebben. Zoals jullie weten moeten we onze keurmeesters uit het buitenland halen. Hier zijn nu eenmaal meer kosten aan verbonden en meer risico’s. De kosten die we maken voor het organiseren van een event willen we zoveel mogelijk dekken met geld dat we krijgen van de inzenders, sponsors en standhouders.

Wil je ons steunen en lid worden van Cavia en Friends? Download dan het inschrijfformulier hieronder en stuur een ingevuld exemplaar naar secretariaat@caviaenfriends.nl Op het eerstvolgende Cavia en Friends Event ontvang je van ons een lidmaatschap pas.

Inschrijfformulier lidmaatschap Cavia en Friends